Durf jij met mij?!

Vanaf 1 april kunnen patiënten en cliënten zich gratis inschrijven voor een speciaal ontmoetingsplatform: Durfjijmetmij.nl. Dit online platform is speciaal voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek die willen daten of vriendschap zoeken. Het kan voor hen soms lastig zijn om aansluiting te vinden op andere ontmoetingssites. ‘Durf jij met mij’ vindt dat iedereen een kans verdient op liefde of vriendschap. Leden kunnen gratis gebruik maken van het ontmoetingsplatform.

Het platform

Het platform is 11 jaar geleden opgezet vanuit Parnassia Groep om eenzaamheid bij mensen in de psychiatrie tegen te gaan. Inmiddels zijn er vele liefdes- en vriendenmatches ontstaan, zijn er bijna 5.500 actieve leden en sluiten zich steeds meer zorginstellingen aan. Het is alleen toegankelijk voor mensen die in zorg zijn bij een van de aangesloten instellingen. Zo wordt de veiligheid van de doelgroep gewaarborgd.

Ondersteuning

Wat de cliënt doet op het platform is volledig privé. Wel kan er vanuit Dimence Groep ondersteund worden bij het invullen van het profiel. “Op de website van Durfjijmetmij.nl staan tips hoe je een gesprek kunt voeren en ook leuke tips voor een date. Er is een helpdesk aanwezig waar je hulp kunt krijgen als je bijvoorbeeld wordt lastiggevallen.

Aanmelden

Aanmelden kan op de site van Durfjijmetmij.nl

logo