Interessante vrijwilligers gezocht voor het televisievak

Al eerder schreven wij op verschillende media van de Dimence Groep iets over Out of the Box TV en over hoe wij van Out of the Box TV de warmte van deze bijzondere organisatie voelen. Deze zomer wordt gewerkt aan de realisatie van een fijne televisiestudio op het Brinkgreventerrein in Deventer. Vanaf deze plek gaat in het najaar een nieuw enthousiast team van vrijwilligers voor zes maanden begeleid aan de slag.  


Lang verhaal kort

Dit komt niet zomaar tot stand. Deze zomer sluit de Dimence Groep, samen met WerV, een intentieverklaring met Out Of The Box TV (OOTBTV, voor meer info zie www.outoftheboxtv.nl). Deze stichting richt zich op jongvolwassen ervaringsdeskundigen met een (psychische) kwetsbaarheid en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (16 -35 jaar).  

De doelstelling is kwetsbare mensen actief te betrekken in de maatschappij. Door mensen samen te laten werken op het gebied van productie, redactie, camera, licht, geluid, editing en regie groeit de zelfverzekerdheid, de creativiteit maar vooral ook trots om mee te kunnen werken aan onder andere een online TV-uitzending of bijvoorbeeld het begeleiden van een webinar. Zo werken zij en OOTBTV mee aan hun herstel. De functie is dan ook voor bepaalde tijd en is te zien als opstap naar een reguliere baan buiten Out of the Box TV.   


Ken jij iemand?

Binnenkort gaan we meer ruchtbaarheid geven aan de werving van deze vrijwilligers. Maar vóórdat we dit doen bieden we jullie de kans om mensen aan te dragen uit je professionele of persoonlijke omgeving. Want wellicht ken jij iemand waarvan je denkt dat hij/zij heel geschikt is om ervaring op te doen in het televisievak.   


Er wordt gezocht naar:

- Redacteuren

- Presentatoren

- Technisch medewerkers 

- Social media redacteuren

- Productieassistenten 


Voor een uitgebreide beschrijving vacatures ga je naar: https://www.wervdg.nl/vacatures